VÁSÁROLJ JEGYET AZ EURÓPA-BAJNOKSÁGRA! – 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság

VÁSÁROLJ JEGYET AZ EURÓPA-BAJNOKSÁGRA!

Az Európa-bajnokságra több szakaszban lehet jegyeket és bérleteket vásárolni. A napijegyeken kívül a helyszínekre és a torna különböző szakaszaira vonatkozó bérleteket kínáljuk a szurkolóknak.

A 2021 januárjában induló első értékesítési szakaszban az Európa-bajnokság nyitónapjára, egyben a Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnok avatójára váltható napijegy, ezen kívül bérlet vásárolható a budapesti csoportkörre, a torna végjátékára, valamint az összes, Budapesten rendezendő mérkőzésre.

2021 második és harmadik negyedévében további bérletek vásárlására lesz lehetőség, akkor már a szegedi és debreceni helyszínekre is.

JEGYTÍPUSOK

NAPIJEGY
Az adott napon, az adott helyszínen lejátszott összes mérkőzésre érvényes, fix ülőhelyre szóló jegy. A jegy többszöri belépésre jogosít fel az adott napon az első alkalommal kapott pecséttel.

BÉRLET
Az adott tornaszakasz (csoportmérkőzések vagy középdöntő vagy döntőszakasz) egy adott helyszínének összes mérkőzésére érvényes, fix ülőhelyre szóló bérlet. A bérlet többszöri belépésre jogosít fel az első alkalommal kapott karszalaggal, valamint a telefonos applikáció segítségével.

ARÉNABÉRLET
A Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnokban megrendezett összes Európa-bajnoki mérkőzésre érvényes, fix ülőhelyre szóló bérlet. A bérlet többszöri belépésre jogosít fel az első alkalommal kapott karszalaggal, valamint a telefonos applikáció segítségével.

HOSPITALITY
Remek kilátás, finom falatok, meglepetés ajándék. Az Európa-bajnokság központi helyszínén, a Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnokban (a szegedi PICK Arénában és a debreceni Főnix Csarnokban is a következőértékesítési ütemben) exkluzív élményben lehet része annak, aki a Hospitality napijegyeket vagy bérleteket váltja meg. Mind a nyitónap napijegye, Budapest Csoportkör Bérlet, mind a Final Weekend, mind a Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnok Bérlet esetén lehetőség van erre. A Hospitality napijegyek és bérletek a legjobb rálátást kínálják a küzdőtérre, emellett egyedi, limitált kiadású ajándékot és catering szolgáltatást is magában foglalnak.

JEGYKATEGÓRIÁK
Az Európa-bajnokság mindhárom magyarországi helyszínén, így a Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnokban, a Pick Arénában és a Főnix Csarnokban is négy árkategória közül lehet jegyet és bérletet választani, az arénában való elhelyezkedéshez igazodva.

BUDAPEST CSOPORTKÖR BÉRLET

Az Európa-bajnokság budapesti csoportkörének összes mérkőzését meg lehet tekinteni ezzel a bérlettel, benne a magyar válogatott valamennyi mérkőzésével.
A bérlet belépésre jogosít a budapesti csoportkörre, január 13. és 19. között, valamint a január 13-i nyitónapra.

NYITÓNAP – NAPIJEGY

Az Európa-bajnokság nyitónapján a házigazda magyar válogatott avatja fel a tornára épült, 20 ezer fő befogadására alkalmas Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnokot. A mérkőzésen túl extra programok és showelemek egészítik ki az egész napos sportélményt.
A jegy belépésre jogosít a január 13-i budapesti nyitónapra.

FINAL WEEKEND BÉRLET

Az Európa-bajnokság legizgalmasabb szakaszára, a döntő hétvégére szóló bérlet, az 5. helyért vívott találkozóval, a két elődöntővel, a bronzmérkőzéssel és a döntővel.
A bérlet belépésre jogosít a Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnokba, január 28-ára és 30-ára.

BUDAPESTI MULTIFUNKCIONÁLIS SPORTCSARNOK BÉRLET

A Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnok összes találkozóját meg lehet tekinteni ezzel a bérlettel, így a csoportkör, a középdöntők és a döntő mérkőzéseit.
A bérlet belépésre jogosít a budapesti helyszínre január 13. és 30. között.

KEDVEZMÉNYES JEGY- ÉS BÉRLETTÍPUSOK:

EGYÉNI KEDVEZMÉNYEK:

0-3 évesek:
A 3 éves vagy annál fiatalabb gyermekek ingyenesen látogathatják az Európa-bajnokság mérkőzéseit, számukra nem lesz fix ülőhely kijelölve az arénákban.

4-18 évesek:
A 4 és 18 év közötti szurkolók 25 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet az Európa-bajnokság mérkőzéseire.

65 éven felüliek:
A 65 éven felüliek 25 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet az Európa-bajnokság mérkőzéseire.

Kerekes székesek:
A kerekes székes vendégek számára a belépés regisztrációhoz kötött, és egy teljes árú jegyet vásárló kísérőszeméllyel ingyenes. A regisztráció feltételeiről érdeklődjön a help@watchgamesseemore.com email címen.

A kedvezményes jegyek megvásárlásakor kérjük, vegye figyelembe, hogy a kedvezményre való jogosultságot a rendezvényre való beléptetéskor ellenőrizni fogják (személyi igazolvány vagy életkort igazoló egyéb igazolvány felmutatása szükséges).


CSOPORTOS KEDVEZMÉNYEK:

Családi jegy, bérlet:
A napijegyeknél, valamint a bérleteknél választható kedvezményes lehetőség 2 felnőtt és 2 gyermek (4-18 évesek) számára. A családi jegy ára három napijegy vagy bérlet árának felel meg.
 
 
Jegyek elérhetőek az EHF EURO 2022 hivatalos eseményoldalán is!
Jegyek