Szünetre mentem! – 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság

SZÜNETRE MENTEM!

Watch Games. SeeMore. – vállalati programunkban is.

Nemcsak az Európa-bajnokság során,hanem az azt megelőző időszakban is igyekszünk rávilágítani arra, mit is jelenta gyakorlatban szlogenünk: szórakozást, kikapcsolódást, új élményeket,otthonunk és környezetünk felfedezését – vagy éppen saját képességeinkmegismerését.

Interaktív,szórakoztató aktivitást kínálunk olyan nagyvállalatok számára, amelyeknekfontos a sport, a társadalmi felelősségvállalás, a közösségépítés ésmunkavállalóik tartalmas, élményekben gazdag mindennapjai.

Jelentősmunkavállalói létszámmal bíró irodaházakba és egyéb szabadtéri állomásokratelepülünk ki: a Corporate Fanzone ebédszünetekben, munkába menet vagy munkábóltávozva nyújt kikapcsolódási lehetőséget az érdeklődőnek – a főszerepbentermészetesen a kézilabda áll.

Hogy mit lehet kipróbálni?

A kézilabda szabályaira és sajátosságaira épülő ügyességi és logikai feladatokat, a reakcióidőre az egyensúlymérésre irányuló aktivitásokat. Egy okosmérleg segítségével a testösszetételünkre is fény derülhet, de lövéserősség-mérést is végzünk, hogy kiderüljön, ki állná meg igazán a helyét a kézilabdapályán.

A játékok során pontokat lehet gyűjteni, de egymással is lehet versenyezni, hogy aztán a legújabb eszközöknek köszönhetően az eredmények digitális élménnyé is váljanak.

Mindenkinek jár egy kis szusszanás, egy kis pihenő a nap során, ezért jó szívvel ajánljuk magunkat és aktivitásainkat!
Jegyek