LÉGY A LEGMENŐBB KOMMENTÁTOR! – 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság

LÉGY A LEGMENŐBB KOMMENTÁTOR!

Jó napot, jó szurkolást! –most te is beköszönhetsz így, ha kipróbálod kommentátor állásunkat, vállalati programunk jóvoltából.

A sajátos élményt kínáló aktivitása nagyvállalatok munkavállalói számára olyan csapatépítő program lehet, amely az élményszerzésen túl kicsit közelebb hozza a résztvevőket a 2022-esEurópa-bajnoksághoz és a kézilabdasportághoz.

Jelentős munkavállalói létszámmal bíró vállalatokhoz, irodaházakhoz települünk ki a két eszközből álló aktivitással, ahol az érdeklődők sportkommentátorként próbálhatják ki magukat. A közvetítést a digitális eszközök segítségével videóra vesszük, és a felvételt elküldhetik, elmenthetik maguknak a résztvevők.

(A játékosok egyébként háromnehézségi szint közül választhatnak, és a jelenetek közben meccshangot kapnakaz eszköz segítségével – a körülmények professzionálisak és autentikusak.)

Az aktivitásunk másik állomása a Gólkvíz, amelynek során a résztvevők különböző mérkőzés-szituációkat láthatnak, amelyekről el kell dönteniük, hogy góllal végződnek vagy sem. A játék során a helyesmegfejtések száma után pontokat kapnak a résztvevők, így a közösségek, barátitársaságok tagjai egymással is versenyezhetnek.

Az installációkat a Watch Games.See More. applikációja segítségével vagy helyszíni regisztráció után lehet kipróbálni.

Az Európa-bajnokság kezdetéig minéltöbb munkavállalóhoz szeretnénk eljutni aktivitásunkkal, hogy kedvet csináljunk Magyarország és Szlovákia első férfi kézilabda Európa-bajnokságához.
Jegyek