GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK – 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mi is a Watch Games. See More?

A Watch Games. See More. egy szlogen, amely a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság magyarországi helyszínein zajló kiegészítő programok, szabadidős, kulturális és szórakozási lehetőségek összességére utal. Az Európa-bajnokságot nem csupán sporteseménynek tekintjük, hanem egyéb szolgáltatásaink és kezdeményezéseink révén egy igazi fesztiválnak, amelynek középpontjában az élmények állnak. Élménycsomagjaink a mérkőzéseken túl gasztronómiai, kulturális, zenei, rekreációs élményeket kínálnak a rendezővárosokban töltött napokra.

Mikor lesz a férfi kézilabda Európa-bajnokság?

Az Európa-bajnokságot 2022. január 13. és 30. között rendezik.

Hol lesz a férfi kézilabda Európa-bajnokság?

A 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokságot Magyarország és Szlovákia közösen rendezi meg. A csoportmérkőzéseket három magyarországi (Budapest, Debrecen, Szeged) és két szlovákiai városban (Pozsony, Kassa) játsszák le, a torna második, középdöntős szakaszát Budapesten és Pozsonyban, míg a döntő hétvégét Budapesten, a Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnokban bonyolítják le.

Mikor válik véglegessé az Európa-bajnokság mezőnye?

Az Európa-bajnoki selejtezősorozat végén (az utolsó játéknap: 2021. május 2.) dől el, mely válogatottak kvalifikálták magukat a tornára. Ezt követően az Európa-bajnokság csoportbeosztásának sorsolásán dől el, hol játszik a mezőny 24 válogatottja. A magyar válogatott a Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnokban játssza a csoportmérkőzéseit, és amennyiben továbbjut, a középdöntős mérkőzéseket is.

Hogyan tudok jegyet vásárolni az Európa-bajnokság magyarországi mérkőzéseire?

Online vásárlással, a watchgamesseemore.hu oldalon.

Hogyan tudok élménycsomagot vásárolni az Európa-bajnokságra?

Online vásárlással a watchgamesseemore.hu oldalon, valamint a WGSM XP mobilalkalmazás segítségével.

Mit tartalmaz az élménycsomagom?

Az élménycsomagok a mérkőzésekre szóló napijegyeken, a merchandising ajándékon, valamint az ingyenes tömegközlekedési bérleten felül különböző gasztronómiai, szórakoztató, kulturális és rekreációs ajánlatokat tartalmaznak. A részletes csomagtartalmat megismerheti az alábbi linken.

Vissza tudom kérni a jegyem/élménycsomagom árát?

Az Európa-bajnokságra megváltott jegyek nem visszaválthatóak. A megvásárolt élménycsomagokra vonatkozóan a vásárlásra irányuló szerződés megkötését követő 14 napon belül megilleti a vásárlót az elállás joga. A részletek az Általános Szerződési Feltételekben ismerhetők meg.

Ajándékba tudok venni élménycsomagot?

Az élménycsomagok névre szólóak. Az ajándékozáshoz minimum két élménycsomag vásárlása szükséges, amelyek közül az egyiket (vagy többet) a vásárló a későbbiekben át tud adni egy másik személynek. A részletek az Általános Szerződési Feltételekben ismerhetők meg.

Szállás is jár az élménycsomag mellé?

A csomag nem tartalmaz szálláslehetőséget.
Jegyek