BUDAPEST – 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság

BUDAPEST


Ha megkérdeznénk, mi az, ami eszedbe jut Budapestről, a város történelmi fürdői és fürdőkultúrája egészen biztosan ott lenne az első tippjeid között. Magyarország több mint ezer természetes forrása közül 118 csak Budapesten tör fel, világhírű gyógyfürdői ikonikus helyszínek. De nemcsak ezért a világ egyik legnépszerűbb turisztikai desztinációja Budapest. Páratlanul gazdag építészeti, történelmi emlékei, a Duna-korzó és a dunai panoráma, a város jellegzetes hídjai, kulturális élete és állandóan nyüzsgő természete milliókat vonz évről évre. S ha a lenyűgöző, a tradíciókra és az újhullámos vonalakra építő gasztronómiai kínálatra, a magyar borokra, a bevásárlóutcákra, a sokoldalú kávézókra, a pezsgő éjszakai életre gondolunk, máris egyértelmű, miért leszel szerencsés 2022 januárjában, az Európa-bajnokság ideje alatt. Budapesten minden közel van, Budapesten mindig történik valami, Budapesten mindig otthon vagy. A főváros – amely rendszeresen ad otthont a női kézilabda EHF Bajnokok Ligája négyes döntőinek – rendezett már női kézilabda Európa-bajnokságot, most a férfiakon a sor.BUDAPESTI MULTIFUNKCIONÁLIS SPORTCSARNOK


Maximális befogadóképesség: 20 022Az Európa-bajnokság központi arénáját kifejezetten a torna alkalmából építik fel. Több mint 20 ezer fő befogadására lesz alkalmas, ezzel Magyarország legnagyobb multifunkcionális építménye lesz. Lelátója háromszintes lesz, az alsó 9 ezer, a felső szint 10 ezer főt tud majd fogadni.A hazai és nemzetközi sporteseményeken kívül nagykoncertek, előadások és szórakoztató produkciók, valamint olyan egyéb események megrendezésére is alkalmas lesz, amelyek jelentős számú vendéget vonzanak.


JEGYKATEGÓRIÁK
Az Európa-bajnokság nyitónapján a házigazda magyar válogatott avatja fel a tornára épült, 20 ezer fő befogadására alkalmas Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnokot. A mérkőzésen túl extra programok és showelemek egészítik ki az egész napos sportélményt.

A jegy belépésre jogosít a január 13-i budapesti nyitónapra.
 
 


Az Európa-bajnokság budapesti csoportkörének összes mérkőzését meg lehet tekinteni ezzel a bérlettel, benne a magyar válogatott valamennyi mérkőzésével.

A bérlet belépésre jogosít a budapesti csoportkörre, január 13. és 19. között, valamint a január 13-i nyitónapra.
 
 


Az Európa-bajnokság legizgalmasabb szakaszára, a döntő hétvégére szóló bérlet, az 5. helyért vívott találkozóval, a két elődöntővel, a bronzmérkőzéssel és a döntővel.

A bérlet belépésre jogosít a Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnokba, január 28-ára és 30-ára.
 
 


A Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnok összes találkozóját meg lehet tekinteni ezzel a bérlettel, így a csoportkör, a középdöntők és a döntő mérkőzéseit.

A bérlet belépésre jogosít a budapesti helyszínre január 13. és 30. között.
 
 
Jegyek