BRAND EGYÜTTMŰKÖDÉS – 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság

BRAND EGYÜTTMŰKÖDÉS


Az origó, a viszonyítási pont szeretnénk lenni. Egy olyan világesemény szervezői, akik megmutatták, hogyan lehet a sport kínálta lehetőségeket igazán közösségi élménnyé alakítani.

Mindenki számára elérhető, egyedi és minőségi élménnyé. Ehhez persze kellenek olyan hívószavak és brandek, amelyek garantálják, hogy a végén senki sem fog csalódni.

Olyan együttműködésekkel segítjük az Európa-bajnokság és a köré épülő fesztivál sikerességét, amelyek biztosítják, hogy a csarnokon kívül is maximálisan jól érezd magad.

Akár az Eb hivatalos borát vagy kézműves sörét kortyolva, akár a rendezővárosokat kincskereséssel együtt felfedezve – a kényelmedre, a kikapcsolódásodra és a szórakozásodra koncentrálunk.

HORIZONT


Prémium kézműves sörfőzde, amely ugyanúgy élményekben gondolkodik, ahogy mi is. Minden nap, minden mérkőzés és minden főzet egy újabb kaland. Európai tradíciók, innováció=győzelem!

MOJO


Amikor a termékdizájn és a művészet találkozik. Ez a FeelMOJO életérzés, melyet a zene határtalan élvezetének lehetősége testesít meg. A MOJO most egyedi tervezésű termékekkel jelentkezett az Európa-bajnokság jegyében.

MIKLÓS CSABI PINCÉJE


Egy szenvedélyes, fiatalos családi pincészet a móri borvidékről. Bár Miklós Csabi kedvenc fajtája az ezerjó, az Európa-bajnokság borát a Cserháton termő chardonnay-ből készítette nekünk, neked.
Jegyek